Wie zijn wij

In 2000 ben ik gestart met het bedrijf De Vrolijke Noot gespecialiseerd in de muzikale en lichamelijke ontwikkeling bij jonge kinderen. Het begon met het geven van cursussen Child & Music en daarna Kids-Gym  voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Deze lessen verzorgde ik ook aan kinderen met ADHD, Autisme , PDD-NOS, lichamelijke of verstandelijke beperking vaak 1 op 1 of in kleine groepjes.

Maar al snel kwam daar een uitgebreid aanbod bij voor Kinderdagverblijven en BSO’s  met o.a. Musical, Theater, Dans, Plezier met Muziek cursussen, diverse sport clinics, trainingen voor personeel eenmalige themalessen zoals Sinterklaas en Kerst. In 2002 kwamen daar de kinderfeestjes, entertainment tijdens bruiloften  en evenementen bij en is uitgegroeid tot een groot onderdeel van De Vrolijke Noot zo groot dat er besloten is om dit gedeelte te splitsen en een nieuwe naam te geven The Little Kings & Queens.

Buiten onze creativiteit en originele invulling van de thema’s ligt onze kracht in onze ruime ervaring en professionaliteit. Wij hebben er bewust voor gekozen om uitsluitend te werken met  opgeleide mensen in het bezit van VOG en EHBO.

Wij nemen alle zorg uit handen en kunnen vrijwel alles regelen, of u nou wil dat wij een onderdeel zijn van uw feestje of evenement of dat wij alles van A tot Z regelen.  Wenst u een ander thema dan op onze site vermeld, geen enkel probleem neem vrijblijvend contact met ons op.

Daphne Lewis